Jeg blev introduceret for denne knækbrød af Helle i min anden mødregruppe. Når jeg bager dem, er det til stor glæde for hele familien som en snack. Som regel bager jeg dem også, fordi jeg tror, at jeg skal på kur – igen! Mon det snart bliver en realitet… 🙂

1 dl havregryn

1 dl sesamfrø

1 dl hørfrø

1 dl solsikkefrø

1 dl græskarkerner

3,5 dl hvedemel

2 dl vand

1,25 dl olie

1 tsk bagepulver

2,5 tsk salt

Rør alle ingredienserne sammen og del dejen i 2 portioner (det er meningen, at dejen skal være meget klistret).

Hver portion rulles ud mellem 2 stk. bagepapir. Drys gerne lidt mel på bagepapiret, inden dejen hældes på, så er det lettere at få dette papir af igen, når den er vendt over på en bageplade. Skær derefter dejen for med en kniv, der hvor knækbrødet skal deles.

Bages midt i ovnen ved 200 grader i 10-15 min. til de er gyldne.

Lad det afkøle helt på en bagerist og opbevar dem i en lufttæt beholder, så de forbliver sprøde.

Velbekomme 🙂